در صورتی که قبلا ثبت نام کرده و رمز عبور خود را
فراموش کرده اید از طریق
ايــن ليـــنک
آنرا بازیابی کنید.
سلام مهمان گرامي؛
خوش آمدید، براي مشاهده تالار با امکانات کامل ميبايست از طريق
ايــن ليـــنک
ثبت نام کنيد.
سلام. ورژن ایتبس شما چنده؟
نرم افزار من بازش نمیکنه. شاید فایلتون مشکل داره چون اروری هم که میده واسه ورژن نیست. اگر ممکنه یه بار دیگه آپلود کنید.
اسم فایلتون رو هم همیشه به انگلیسی save کنید، نه فارسی
اگر هم میخواید تو سایت آپلود کنید، پایین همین صفحه پاسخ، دکمه "تنظیمات اضافی" رو بزنید. با این کار به صفحه پیشرفته تری میرید و دکمه "مدیریت فایلهای پیوست" رو بزنید. پنجره جدیدی باز میشه که میتونید توش فایلتون رو پیوست کنید.
موفق باشید
با سلام
گویا با ورژن 9.6 ایتبز ذخیره شده
من همون فایل را به همراه فایل e2k در پیوست قرار دادم تا بتوانید فایل را در هر ایتبزی باز کنید
2 کاربر مقابل پست admin عزیز را پسندیده اند: boushehromran,CivilF
[تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند. ][تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند. ]
[تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند. ]
----------------------------------------------------------
با سلام
مورادی که مشاهده کردم
ستونها بهتر است بر روی دیزاین تنظیم شوند تا نرم افزار خود مقدار میلگرد را حساب کند در حال حاضر به آن میلگرد معرفی کردید تا چک کند
شما در حال حاضر خرپشته را هم برای نیروز زلزله تنظیم کرده اید که در صورتی که همون بند آیین نامه 2800 یعنی 25 درصد را رعایت کنه میتوانید نیروی زلزله را تا سقف بام قرار دهید که الان هم مشکلی ندارد
آیین نامه طراحی را هم معرفی نکردید و ترکیبات بار هم همینطور
به شما پیشنهاد میکنم کتابهای چهار جلدی ایتبز آقای باجی را تهیه کنید با مطالعه آن فکر نمیکنم مشکل دیگری در مورد ایتبز و تا حدودی سیف داشته باشید
[تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند. ][تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند. ]
سلام جناب ادمین
درسته. فایل ایشون چون اسمش فارسی بود در ایتبس من اصلا وارد نمیشد. من اسمش رو انگلیسی کردم تا ایتبسم اون رو بشناسه. که البته ورژن ایتبس من 9.5 بود، بازش نکرد و ارور مربوط به بالاتر بودن ورژن رو داد.
1 سوال: ؟؟ برای شما این مشکل رو نداشت که چون به فارسی نام گذاری شده، ایتبستون باز نکنه؟؟؟؟
no
کاربر مقابل پست admin عزیز را پسندیده است: CivilF
خوب شما اون کتابارو pdf رو سراغ ندارید؟40 تومن پول هرکدومشه...خوب چجور آیین نامه رو وارد کنم؟تو کتاب طراحی با ایتبز باجی هست؟بعد من میخوام که این رو با ایتبز انجام بدم و با sap خروجی بگیرم برای چاپ...چون قرار بوده با سپ انجام بدیم...راستی میشه بگید رنگها در run آخر نشانگر چه چیزی هستن؟مثلا ستون های من بنفش شده و یا زرد و بقیه رنگ ها
آقا بگید دقیقا کجاهاش مشکل داره؟میتونم همین جا در همین مرحله بهش اضافه کنم؟من خودم از رو کتاب باجی رفتم...خواهشا کمک کنید که سریع برم سراغ فولاد...
راستی کتاب محاسبات ساختمانهای طراحی شده با ایتبز و safe باجی رو pdf اش رو ندارید؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)