سلام
بچه ها کسی میتونه در رابطه با برسی ضریب رفتارقاب بتنی تقویت شده بابادبندفولادی واگرا منوراهنمایی کنه
اگه کسی اطلاعات یا مقاله ای داره ممنون میشم راهنمایی کنه![]()
در صورتی که قبلا ثبت نام کرده و رمز عبور خود را
فراموش کرده اید از طریق
ايــن ليـــنک
آنرا بازیابی کنید.
سلام مهمان گرامي؛
خوش آمدید، براي مشاهده تالار با امکانات کامل ميبايست از طريق
ايــن ليـــنک
ثبت نام کنيد.
سلام
بچه ها کسی میتونه در رابطه با برسی ضریب رفتارقاب بتنی تقویت شده بابادبندفولادی واگرا منوراهنمایی کنه
اگه کسی اطلاعات یا مقاله ای داره ممنون میشم راهنمایی کنه![]()
آدمها وقتی میتوانند روی چتر شما آب بریزند که خودتان اجازه دهید
5 کاربر مقابل پست mehrdad52 عزیز را پسندیده اند: admin,boushehromran,mkn3676,sara.Architect,SIAMAK-TORKASHVAN7
براي موفقيت با كساني همراه شويد كه ماموريتي مشابه شمادارند...
سلام
ممنونم ولی راهنمایی میخواستم یا ی مقاله در این زمینه. اگه مقاله ای کسی داره واسم بذاره
سلام
چه نرم افزارهایی نیازه اصلا؟
کلا اطلاعات ازبیس باشه واسم بهتره
کاربر مقابل پست pikpak عزیز را پسندیده است: admin
سلام
نحوه به دست آوردن ضریب رفتار تو کتابهای مختلف هست. تو نشریه 360 هم باید باشه تا جاییکه یادم میاد
برای به دست آوردن ضریب رفتار نیاز به منحنی پوش و منحنی دو خطی داری. باید نرم افزاری استفاده کنی و تحلیلی انجام بدی که بتونی پوش بگیری
من خودم با sap این کار رو کردم. با ایتبس هم میشه. با هر نرم افزاری که بتونی تحلیل پوش اور انجام بدی، میتونی کار کنی و منحنی پوش سازه رو استخراج کنی و با اون منحنی دو خطی رو بکشی، بعد از این مرحله طبق پارامترهایی که تعریف شده برای به دست آوردن ضریب رفتار سازه، میتونی مقادیر لازم رو از نمودارات بگیری و طبق جداولی هم که تو نشریه هست، ضرایب لازم رو بدست بیاری و سپس ضریب رفتار سازه رو بدست بیاری.
باید اول یه مطالعه بکنی در موردش بعد شرو به کار کنی
موفق باشی
3 کاربر مقابل پست CivilF عزیز را پسندیده اند: admin,boushehromran,pikpak
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)