بهترین آموزشگاه برا ی آمادگی کارشناسی ارشد ؟؟
در صورتی که قبلا ثبت نام کرده و رمز عبور خود را
فراموش کرده اید از طریق
ايــن ليـــنک
آنرا بازیابی کنید.
سلام مهمان گرامي؛
خوش آمدید، براي مشاهده تالار با امکانات کامل ميبايست از طريق
ايــن ليـــنک
ثبت نام کنيد.
بهترین آموزشگاه برا ی آمادگی کارشناسی ارشد ؟؟
3 کاربر مقابل پست mostafa nosrati عزیز را پسندیده اند: admin,Ar Sa,sara.Architect
پارسه و مدرسان شریف. والبته مهمتر از این دو -برنامه ریزی دقیق ودرس خواندن (تمریناترا دستی تحلیل کردن:اگر عمران هستید: مقاومت مصالح-مکانیک خاک-زبان فنی-بتن ابا-اسکلت فلزی بخصوص محاسبات اتصالات -ایین نامه 2800 را دقیق خواندن)-اگر برای سازه های ابی است:هیدرولیک(بخصوص مسائل مربوط باصل برنولی-وخطوط تراز هم فشار یا پتانسیل در زیر پاشنه سدها) والبته موارد زیاد است ولی من سر فصل ها ی مهمتر را گفتم.اگر دوستی در امریکا دارید:از کتب دانشگاهی :استانفورد وبرکلی برایتان بفرستد-ویا از انتشارات :schoums و Mc-Growhill. مضافا بر جزوات ان دو اموزشگاه بالا- وروزی حداقل :5 ساعت مطالعه مستمر به غیر از کلاسهای مذکور-اگر می شود ساعت خواب خود را 5 تا 6 ساعت کنید.-بهترین وقت مطالعه از 4 صبح تا 9 -است که ذهن استراحت کافی کرده است. اینها را بر اساس تجارب خود گفتم -ممکنست شما نیازی باین مسائل نداشته باشید .جهت همکاری عرض شد. تاکید مجدد:تمام نحلیل ها دستی انجام شود-در جلسه امتحان شما نمی توانید لپتاب ببرید. مگر بخش پروژه حضوری با استاد. موفق وموید باشید.در مورد معماری هم:اگر رشته معماری هستید:راندو واسکیس دستی وسریع بیشترین نمرات را بخود اختصاص می دهند.![]()
4 کاربر مقابل پست SIAMAK-TORKASHVAN7 عزیز را پسندیده اند: admin,Ar Sa,mehrdad52,sara.Architect
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)