در صورتی که قبلا ثبت نام کرده و رمز عبور خود را
فراموش کرده اید از طریق
ايــن ليـــنک
آنرا بازیابی کنید.
سلام مهمان گرامي؛
خوش آمدید، براي مشاهده تالار با امکانات کامل ميبايست از طريق
ايــن ليـــنک
ثبت نام کنيد.
6 کاربر مقابل پست sara.Architect عزیز را پسندیده اند: admin,asl148,mehrdad52,navid.mojabi,SIAMAK-TORKASHVAN7,شیرکوه
همکار محترم :Arc.Sara
تصاویر بسیار زیبا وجالب هستند:اما بعنوان یک نفر بیننده (غیر مهندس معمار-وتوریست فرض کن):
1-ساختمان کلیسای اول -گوتیک-باروک {شاخصه های قوسهای نوک تیز وشاخ بزی گوتیکی -بزعم تعبیر من:دستهایی رو ببالا وطلب مغفرت از اسمان(که در 800سال قبل توسط اعراب تصرف کننده ایران از ایران به اندلس وقرطبه اسپانیا -سپاه طارق-راه یافت وبعد در سراسر اروپا توسط بنایان ومعماران سنتی اسپانیایی رواج یافت-در اصل وام گرفته از معماری ایران باستان وطاقهای رومی رم باستان است.)وبخشهای پرکاری ازنما(پرکاری متاثر ازباروک) اگرچه این دو ازهم فاصله دارند-به لحاط زمان وسیک-لکن ریشه ها قبل از ظهور بصورت رگه هایی دیده میشوند. وسعت افقی وارامش تالارها وشبستانهای دعا.
2-ساختمان میدان سرخ مسکو.تصویر6.
من این دو را علیرغم: پرکار بودن-تجملی ونمادین بدون کارایی سازه های کنونی -از نطر نوستالژی وهنری اصیل وجاودانه به برجهای مالزی و قطر وغیره وبقیه تصاویر ترجیح می دهم. این نظر شخصی من است.
این سازه های جدید:از نظر تکنیک-اسایش-استفاده عالی از فضا ها -کاربرد منطقه وطرح جامع شهری واستراکچهر حرف اول را می زنند.-اما در برابران سازه های کهنه وقدیمی وپرشکوه وپرکار وپر زحمت -زیبایی انان همچون قالی ماشینی محکم وعالی ولی "بیروح"است-وان سازه های قدیمی :"فرش دستبافت"هستند-"روح ورنج سازنده" را در خود دارند-واین ان حس نوستالژی است که به بیننده وتوریست القا می شود-وبرای همین بازدید اثار باستانی علاوه برتاریخ-بیشتر بخاطر پیوند عاطفی افراد با این سازه هاست در پروسه انتقال پیام عاطفی سازندگان که از خشت -خشت این بناها به نسلهای بعدی منقل می شود.
از انجا که این بحث:فلسفی-جامعه شناسی را بدنبال داردومفصلاست -من بهمین مقدار بسنده می کنم. واگر دیگر همکاران بحث کنند مشارکت میکنم. بازهم تشکر از همه این مجموعه زیبا وکار شما.![]()
3 کاربر مقابل پست SIAMAK-TORKASHVAN7 عزیز را پسندیده اند: admin,mehrdad52,sara.Architect
با عرض سلام خدمت استاد بزرگوار مهندس ترکاشوند
از شما به خاطر ارائه مطالب مفید تون بسیار سپاسگذارم.برای من خیلی مفید و ارزشمند بود.![]()
کاربر مقابل پست sara.Architect عزیز را پسندیده است: شیرکوه
2 کاربر مقابل پست SIAMAK-TORKASHVAN7 عزیز را پسندیده اند: sara.Architect,شیرکوه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)