سلام مهمان گرامي؛

خوش آمدید، براي مشاهده تالار با امکانات کامل ميبايست از طريق ايــن ليـــنک ثبت نام کنيد.

در صورتی که قبلا ثبت نام کرده و رمز عبور خود را فراموش کرده اید از طریق ايــن ليـــنک آنرا بازیابی کنید.

دیوارهای باربر :

پاسخ یاب یافتن سریع پاسخ ها ویژه آزمون نظام مهندسی

برای مشاهده راهنمای استفاده از امکانات سایت و روش ایجاد تاپیک جدید اینجا کلیک کنید.

برای ارتقا عنوان کاربری خود به کاربر ویژه و دسترسی به بخش ویژه VIP اینجا کلیک کنید.
نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1

موضوع: دیوارهای باربر :

  1. Top | #1


    تاریخ عضویت
    آبان -۱۳۹۷
    عنوان کاربر
    کاربر سایت
    محل سکونت
    البرز
    مقطع تحصيلات
    فوق دیپلم
    نوشته ها
    20
    پسندیده
    0
    مورد پسند: 24 بار در 8 پست
    میزان امتیاز
    230

    دیوارهای باربر :


    برای شاتکریت دیوارهای پانلی باربر در هر طرف پانل 4.5الی 5 سانتیمتر بتن پاششی با دانه بندی 06 یا 08 میلیمتر با استفاده از ماسه دوبار شور طبیعی با درصد سیمان 400 کیلوگرم بر مترمکعب شاتکریت میشود .در آیین نامه 385 رسیدن به مقاومت 20 مگا پاسکال بتن پاششی جهت تامین استحکام سازه پانلی الزام گردیده است.

    1- شاتکریت دستی (ملاقه بادی) تری دی پانل :استفاده از ملاقه وکمپرسور باد ساده ترین نوع ملات پاشی بدون نیاز به تخصص خاص است . پمپ باد ( برقی یا دیزلی ) حداقل حجم 500 لیتر با فشار خروجی 8 بار جهت انجام شاتکریت ملاقه ای مورد نیاز است . انواع ملاقه در بازار ایران تولید شده و در دسترس کاربران میباشد. با استفاده از پمپ های بزرگتر میتوان همزمان چندین ملاقه ملات پاش را فعال کرد و سرعت عملیات را بطور چشمگیر افزایش داد.

    2- شاتکریت با دستگاه ماردونی برای تری دی پانل (روش تر):

    این دستگاه برای کارهای سبک و طبقات محدود ( یک تا دو طبقه ) با طول شیلنگ کوتاه کاربرد دارد . سرند کامل و دقیق برای یکسان بودن دانه بندی ماسه ای تعریف شده برای این دستگاه ، بسیارراهبردی است . ماردون این دستگاه کمی پر استهلاک میباشد. ترجیحا" از دستگاههای ماردونی که کمپرسو باد نیز روی آنها نصب شده استفاده نمایید.

    3- شاتکریت با دستگاه پیستونی جهت شاتکریت تری دی پانل:

    دارای سرعت مناسب در عملیات شاتکریت (به روش تر) بوده وامکان پاشش با شیلنگهایی در طولها و ارتفاع بلند نیز میباشد. با این نوع دستگاه امکان حجم بالای بتن پاشی وجود دارد. کار با این دستگاه نیاز به مهارت خاص و تجربه زیاد دارد . دستگاههای دو پیستون از از دستگاه تک پیستون بسیار عملکرد بهتری دارد.

    دیوارهای غیر باربر :

    برای شاتکریت دیوارهای غیر باربر پانلی در هر طرف پانل 3 الی 3.5 سانتیمتر بتن پاششی با دانه بندی 04 تا 06 میلیمتر از ماسه 1 بار شور طبیعی و 300 کیلوگرم سیمان بر مترمکعب جهت رسیدن به مقاومت 12 مگا پاسکال مطابق با آیین نامه 385 را باید کاملا" لحاظ کرد.

    مقاومت بتن پاششی دیوارغیر باربر پانلی میبایست استحکام مناسب برای نصبیاتی همچون ( کابینت ، شوفاژ،فلاش تانک،اسپیلیت یونیت و... ) را دارا باشد.

    اخیرا استفاده از دیوارهای باربر به دلیل مزایایی که نسبت به دیگر انواع دیوارهای پیش ساخته دارند افزایش یافته است. در این مقاله با توضیح ساختار و مزیای دیوار باربر دلایل استفاده و محبوبیت آنها در ساخت و ساز را شرح خواهیم داد.

    مزایای استفاده از دیوار باربر

    دیوار باربر علاوه بر تحمل وزن خود، وزن سقف ها و طبقات بالا را نیز تحمل می کند و این وزن را به فونداسیون منتقل می کند (در صورتی که دیوارهای غیر باربر نمیتوانند وزن سقف و طبقات بالایی را تحمل نمایند و تنها برای جداسازی فضا از آنها استفاده می شود). این دیوار باربر برای انواع ساختمان ها مانند آپارتمان ها و هتل ها که در آن ها تقسیم مکرر فضا لازم است استفاده می شود. از جمله موادی که اغلب برای ساخت
    دیوار باربر استفاده می شود می توان به بتن و بلوک و آجر اشاره کرد. در مقابل این، دیوار های معمولی یا دیوارهای غیر باربر هیچ گونه وزن و بار اضافی را نمی توانند بر روی خود تحمل کنند. دیوار های باربر یکی از نخستین اشکال دیوار برای ساخت و ساز ها می باشند که یکی از پرکاربرد ترین و بهترین انواع دیوارها در معماری می باشند.

    طاق های نگه دارنده که به دیوار تکیه می کنند در معماری اجازه می دهد تا در فضاهای باز وزن بیشتر بر روی طاق ها اعمال کنند تا فشار تنها بر روی دیوار مرکزی نباشد. برای مثال کلیسای جامع نتردام دارای دیوار باربر و طاق های نگه دارنده می باشد. با شروع دوران آسمان خراش ها و محدودیت های دیوار باربر و استفاده ی بالا از فولاد در ساخت و ساز باعث کاهش استفاده از دیوار های باربر در ساخت و ساز مقیاس های بزرگ شد.

    کاربرد دیوار باربر

    بسته به نوع ساختمان و اندازه آن دیوار های باربر برای تحمل وزن های مختلف طراحی می شود. قبل از ساخت و ساز در سال های اخیر بررسی می شود چرا که اگر دیوار تحمل بار را نداشته باشد منجر به فروپاشی ساختمان می شود. عملکرد اولیه این دیوار و معماری این است که فضای ساختمان را احاطه کند و یا ان را به بخش های مختلف تقسیم کند و وزن ساختمان را تحمل کند و کاربردی و مفید باشد. امنیت را برای ساختمان چه در سرما، گرما و باران و طوفان فراهم کند.

    اجرا و نصب دیوار باربر

    آرماتور بندی و قالب بندی پی انجام می گیرد. برای قالب بندی می توان از پارتیشن استفاده نمود. بتن ریزی انجام می شود و محل دیوار ها علامت گذاری می شود سپس نصب دیوار از یکی از گوشه ها شروع می شود. پس از نصب دو دیوار توسط بست هایی به هم وصل می شوند و سپس سایر دیوار ها را انجام می دهیم و دیوارهای مجاور نیز با بست متصل می شوند و سپس تاسیسات در دیوارها تعبیه می شوند. صفحات بر روی دیوار نصب می شود که نه تنها موجب می شود دقت بیشتری در ان باشد و زمان ساخت کوتاه شود بلکه حتی باعث می شود قدرت دیوار بیشتر شود و تحمل بالاتری نسبت به قبل داشته باشد.منبع:دیوار باربر پایکار

    3 کاربر مقابل پست fati000 عزیز را پسندیده اند: aaarezo,rastaarsto,zibaa

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
وبسایت تخصصی مهندسی عمران و معماری به عنوان یکی از نخستین سایتهای تخصصی رشته های مهندسی، خدمت رسانی خود را در سال 1389 آغاز کرد.
تمامی فایلها و آموزشهایی که در سایت قرار می گیرند بصورت کاملا رایگان بوده و هدف ما ارتقا سطح علمی دانشجویان و مهندسان عزیز کشورمان بوده است.

اکنون ساعت 11:40 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.
ایمیل مدیریت سایت پست الکترونیکی مدیریت سایت: iromran@yahoo.com
X بستن تبلیغات
همکاري در فروش فايل سل يو