mer30![]()
در صورتی که قبلا ثبت نام کرده و رمز عبور خود را
فراموش کرده اید از طریق
ايــن ليـــنک
آنرا بازیابی کنید.
سلام مهمان گرامي؛
خوش آمدید، براي مشاهده تالار با امکانات کامل ميبايست از طريق
ايــن ليـــنک
ثبت نام کنيد.
mer30![]()
سلام دوست گرامی farzadd
از انجائیکه سئوالات دوره قبل تفکیک شده نبود شما با مراجعه به کلید سئوالات تعداد پاسخهای مربوط به هر آزمون رو مشخص میکنید تا مشخص شود آیا حد نصاب را کسب نموده اید یا نه ضمنا مطمئن ترین مرجع برای گرفتن پاسخ درست نظام مهندسی استان می باشد . موفق باشید
کاربر مقابل پست raha90 عزیز را پسندیده است: poya206
با سلام وتشکر
ازونجایی که کلید سئوالات رو ندارم و نمیدونم چه سوالاتی رو درست جواب دادم و کدومهاشو اشتباه و همچنین سازمان نظام مهندسی جوابگوی اینگونه سوالات ما نیست باید چکار کنم؟به نظرتون اگه توی فرم ثبت نام گزینه قبولی در آزمونهای قبل رو بزنم تا بعدا سازمان خودش بررسی کنه میشه اینکارو کرد؟یا اینکه ممکنه بعدا بگن تخلف کردی و ازینجور صحبتها؟![]()
سلام دوست گرامی
بله قطعا زمانی که بعد از بررسی، اطلاعاتی که شما دادین نادرست تشخیص داده بشه به عنوان تخلف محسوب شده و در صورت قبولی ، قبولی شما کان لم یکن تلقی میشه ضمنا کلید سئوالات در سایت مقررات ملی هست به هر حال سازمان وظیفه اش راهنمائی شماست متأسفانه من معماری نیستم و امکان داره راهنمایی که بهتون میکنم دقیقا درست و کامل نباشه با این حال من از نظام مهندسی استان خودمون میپرسم ببینم چه جوابی بهم میدن. در هر صورت از آنجایی که امتیاز از 100 محاسبه میشه بنابراین کسی که نمره اش 49 شده ، 37/5 درصد را کسب کرده اما باز هم برای اطمینان سعی میکنم جواب درست رو پیدا کنم . موفق باشید
سلام
بابت راهنمایی شما بسیار سپاسگذارم
امروز رفتم نظام و سوال کردم جواب خیلی قانعم نکرد ولی مسئول صدور پروانه بهم گفت آزمون شهریور 90 به علت ادغام شدن سوالاتش نمیتونه محاسبه بشه و فقط شامل آزمونهای دوره های قبل میشه.سوال من اینجاست که اگر آزمون شهریور بخاطر ادغام شدن سوالات نمیتونه جزو این موارد باشه پس چرا تو دفترچه راهنما توی جدول شماره 6 توی لیست آزمونهای دارای اعتبار دوره های قبل هست.به هر حال چیزی که مشخصه اشکال در دفترچه راهنماست و هیجگونه امتیازی از آزمون شهریور 90 برای ما کسب نشده.
با تشکر از دوست گرامی
مرسی از راهنمایی تون![]()
سلام به همه دوستان عزیزی که برای امتحان پنجشنبه و جمعه خودشون رو آماده کردند. این چند روز رو هم انشاءالله بدون استرس سپری کنید. دوستانی که تمایل دارند این روزهای آخر تست بزنند میتونند به سایت azmoonline.com مراجعه کنند و بطور آزمایشی آزمون بدند و نقاط ضعف و قوت خودشون رو پیدا کنند. همگی موفق باشید
کاربر مقابل پست raha90 عزیز را پسندیده است: admin
سلام من دانشجوی ترم 2 کاردانی ناپیوسته معماری هستم .
آیا کسانی مثل ما که کارشناسی ناپیوسته هستن نمیتونن توی آزمون نظام مهندسی شرکت کنن و به ما پروانه اشتغال نمیدن ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)