در صورتی که قبلا ثبت نام کرده و رمز عبور خود را
فراموش کرده اید از طریق
ايــن ليـــنک
آنرا بازیابی کنید.
سلام مهمان گرامي؛
خوش آمدید، براي مشاهده تالار با امکانات کامل ميبايست از طريق
ايــن ليـــنک
ثبت نام کنيد.
4 کاربر مقابل پست sara.Architect عزیز را پسندیده اند: mehrdad52,mkn3676,SIAMAK-TORKASHVAN7,شیرکوه
بــــــه یــــاد داشـــتـه بـــــاش :
آیـــــنـده کــــتـابـی اســت کـــه امــــروز مــــی نـــــویــسی
پـــــس چــــیـــزی بــــنـویـــس کـــه فـــــردا از خــــوانــدن آن لـــــذت بــــبـری . . .
همکار محترم:Arc.Saraعزیز:
با سلام واحترام : فیلم را دیدم. اما نظرم دارای دو زاویه زیر است:
1-در جامعه ای که اغلب مردم با مشکلات اقتصادی دست وپنجه نرم می کنند و فقط در صد ناچیزی (1 تا 2درصد) از امکانات مالی بسیار بالایی برخوردارند(قشر مرفه وبی درد) - ساخت این قبیل خانه ها فقط در حد قدرت مالی ان 1 تا2در صد است.خانه هایی که شاید تعدادافراد ساکن در انها از تعداد انگشتان یک دست تجاوز نکند. از این نظر صرف این همه امکانات مالی که می توانست :یک بیمارستان-مدرسه -وچند خانه کوچک برای زوجهای تازه ازدواج کرده جوان -توسط این افراد متمکن وحتی باسم اانها(اگر شهرت طلب باشند) باشد -از نظر من کار پسندیده ای نیست.
2- از منظر معماری وسازه ای: بسیار زیبا -فضاهای سنجیده شده و نماهای جالب وتوزیع عالی نور دست اول-ومعماری ودکوراسیون وچیدمان فوق العاده (کار عالی مهندس معمار ودکوراتور) در ردیف ساختمانهای درجه اول قزار می گیرد.
از شما بابت تهیه چنین مجموعه زیبایی تشکر می کنم.وباز تکرار میکنم:نظر شخصی من در بند اول هرگز از کار عالی مهندس معمار (فقط از نظر وبعد مهندسی معماری ونه جامعه شناسی) نخواهد کاست. شاد وپیروز باشید.![]()
5 کاربر مقابل پست SIAMAK-TORKASHVAN7 عزیز را پسندیده اند: admin,mehrdad52,memar1373,Roozbeh84,sara.Architect
با عرض سلام و احترام خدمت مهندس ترکاشوند بزرگوار
بله استاد در مورد بند اول دقیقا حق با شماست و با شما کاملا هم عقیده هستم. و اینکه واقعا طراحی جالبی داره. ممنون از نظرتون بسیار مفید بود.![]()
کاربر مقابل پست sara.Architect عزیز را پسندیده است: Roozbeh84
بــــــه یــــاد داشـــتـه بـــــاش :
آیـــــنـده کــــتـابـی اســت کـــه امــــروز مــــی نـــــویــسی
پـــــس چــــیـــزی بــــنـویـــس کـــه فـــــردا از خــــوانــدن آن لـــــذت بــــبـری . . .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)