سلام
عنوان کاردانی من عمران-زیر سازی راه وکارشناسی، کارشناسی ناپیوسته ساختمان هستش میخواستم بدونم منم نمیتونم شرکت کنم![]()
در صورتی که قبلا ثبت نام کرده و رمز عبور خود را
فراموش کرده اید از طریق
ايــن ليـــنک
آنرا بازیابی کنید.
سلام مهمان گرامي؛
خوش آمدید، براي مشاهده تالار با امکانات کامل ميبايست از طريق
ايــن ليـــنک
ثبت نام کنيد.
سلام
عنوان کاردانی من عمران-زیر سازی راه وکارشناسی، کارشناسی ناپیوسته ساختمان هستش میخواستم بدونم منم نمیتونم شرکت کنم![]()
سلام من كارداني كاهاي عمومي ساختمان وكارشناسي عمران عمران براي محاسبه كه مشكلي ندارم؟من شنيدم براي نظارت2سال از مدرك بگذره اگراز كارداني تا كارشناسي5سال باشه1سال محاسبه ميكنن ميشه جمعا3سال ميتونم شركت كنم اما واسه محاسبه فقط بايد3سال ازكارشناسي بگذره .درسته؟
با سلامنوشته اصلی توسط sararahmani
با توجه به اینکه کاردانی شما با کد 340 مرتبط با عمران است به شما پروانه مرتبط تعلق گرفته و فقط میتوانید آزمون نظارت را شرکت کنید
البته اگر ارشد سازه یا زلزله را بگیرید تا حداکثر پایه 2 میتوانید پروانه محاسبات دریافت کنید
موفق باشید
کاربر مقابل پست admin عزیز را پسندیده است: boushehromran
[تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند. ][تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند. ]
[تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند. ]
----------------------------------------------------------
با سلامنوشته اصلی توسط mohammad-elmi
چون مدرک کاردانی شما اصلی هست اگر عنوان مدرک کارشناسیتون عمران - عمران باشه و کلمه تکنولوژی نداشته باشه مشکلی برای محاسبات ندارید
در مورد دوم هم مواردی که گفتید درست هست
موفق باشید
کاربر مقابل پست admin عزیز را پسندیده است: boushehromran
[تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند. ][تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند. ]
فعلا کل کسانی که کاردانی به کارشناسی خوندن کارت نظام مهندسی با کد مرتیط تعلق میگیره
می تونید مراجعه کنید برای عضویت می بینید چه کلاهی سر همه گذاشتن این پیشکسوتها که نمی خوان جوان تر ها نونشونو آجر کنند
سلام
خسته نباشید
من کاردانی رو کارهای عمومی ساختمان دارم و الان هم کارشناسی رو مهندسی اجرایی عمران می خونم.
به من، نظارت و محاسبات تعلق می گیرد؟
با سلامنوشته اصلی توسط asadibavil
شما فقط میتوانید آزمون نظارت را شرکت کنید و محاسبات نمیتوانید
ولی اگر مدرک ارشد خود در رشته های سازه یا زلزله را بگیرید محاسبات اون هم حداکثر تا پایه 2 به شما تعلق میگیرد
موفق باشید
تغییر عنوان رشته عمران-عمران به مهندسی اجرایی عمران "اجرایی نشد"![]()
با سلام
یکی از اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شخصاً با آقای دکتر خدایی ( رئیس سازمان سنجش کشور) در مورد مشکل تغییر رشته دانشجویان کارشناسی ناپیوسته عمران-عمران به مهندسی اجرایی عمران طی تماسی وارد بحث و مذاکره شده اند، و نتیجه حاصله این بوده که آقای دکتر خدایی اعلام کردند : " کلیه دانشجویانی که در رشته کارشناسی ناپیوسته مهندسی عمران-عمران پذیرفته شده اند و تحت همین عنوان رشته، ثبت نام شده اند، باید با همین رشته ادامه تحصیل دهند و فارغ التحصیل شوند و تغییری در رشته آنها صورت نمی گیرد."
این فرمایش دکتر خدایی توسط سازمان سنجش به کلیه دانشگاه های ذیربط ابلاغ گردیده است.
Good Luck
با عرض سلام
بنده کاردانی ام عمران-عمران روستایی بود.کارشناسیمو مهندسی تکنولوژی ساختمان خوندم.ارشدمم دارم مهندسی زلزله می خونم.می خواستم بدونم برا آزمون طراحی اگه با مدرک ارشدم ثبت نام کنم،مشکلی نیست؟
نیاز هست که باید درسای خاصی رو پاس کنم مث بتن2 یا فولاد2(این دوتا رو پاس نکردم با توجه به گرایش مقطع کارشناسیم).اصلا چه دروسی باید گذرونده باشم و یا اینکه چون ارشد میگیرم دیگه این محدودیت ها رو ندارم.
لطفا دوستان اگه میتونن ج بدن، ممنون میشم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)