سلام خوبید
من دو تا سوال داشتم :
1. برای رسم این شکل از کجا شروع کنم بهتره ؟
2. ناحیه ای رو ک دورش خط قرمز کشیدم چطور بکشم ؟
3. این دو دایره شماره 1 و 2 رو چطور نسبت به هم میزون کنم ؟
با تشکر
![]()
در صورتی که قبلا ثبت نام کرده و رمز عبور خود را
فراموش کرده اید از طریق
ايــن ليـــنک
آنرا بازیابی کنید.
سلام مهمان گرامي؛
خوش آمدید، براي مشاهده تالار با امکانات کامل ميبايست از طريق
ايــن ليـــنک
ثبت نام کنيد.
سلام خوبید
من دو تا سوال داشتم :
1. برای رسم این شکل از کجا شروع کنم بهتره ؟
2. ناحیه ای رو ک دورش خط قرمز کشیدم چطور بکشم ؟
3. این دو دایره شماره 1 و 2 رو چطور نسبت به هم میزون کنم ؟
با تشکر
![]()
با سلام
1- به نظر من اگر از بالا شروع کرده و بعد از سمت راست ادامه دهید و بعد سمت چپ شکل را کامل کنید
2- من تابحال همچین شکلی نکشیدم ولی فکر میکنم با دستور polyline یا arc میشه ترسیمش کرد
3- در مورد دایره ها هم که فاصله هاشون نسبت به هم داده شده میشه دایره شماره 2 را در یک جایی از نرم افزار کشید بعد با دستور move نسبت به مرکز جابجاش کنید
[تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند. ][تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند. ]
[تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند. ]
----------------------------------------------------------
سلام بچه ها خوبید سلامتید
من دو نقطه در این شکل رو برای رسم کردن مشکل دارم میشه کمکم کنین ؟
1.نقطه شماره یک رو چطور میتونم بکشم ، اگه دقت کنین متوجه مشین جوری رسم شده که دقیقا در امتداد دو دایره است و اصلا معلوم نیست که یک تیکه نیست
2.ناحیه دو هم به همین صورت میشه راهنماییم کنین
با تشکر
نوشته اصلی توسط nilo_nazanin
با سلام
در هر دو قسمت از دو دایره استفاده شده که به هم چسبانده شده و بعد از آن نقاطی که به هم متصل شده اند را پاک کرده است
مثلا در دایره شماره 2 ابتدا دایره کوچک ترسیم شده بعد دایره بزرگ با شعاع مشخص ترسیم میشود که باید نقطه کشیدن آنرا مرکز دایره کوچک انتخاب کنید بعد خطوطی که نیاز ندارید با دستور trim پاک میکنید
کاربر مقابل پست admin عزیز را پسندیده است: nilo_nazanin
[تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند. ][تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند. ]
با سپاس بیکران از مدیر عزیز که همیشه قبول زحمت فرمودند
یک سوال در خصوص لایه ها دارم من میخوام بتوانم شکلم رو ترسیم کنم در یک لایه جداگانه و سپس در مرحله آخر برای اندازه زنی Deminsition رو در یک لایه جداگانه که از خاصت هم دیگه بهره نبرند و زمای که LWT رو روشن میکنم هر لایه خاصیت خودشو داشته باشه هر کاری میکنم یه لایه جدید باز میکنم باز نمییشه از یه لایه خاصیت میبرن
خواهش میکنم وظیفه استنوشته اصلی توسط nilo_nazanin
در این مورد حتما شما وقتی که یک لایه جدید میسازید مشخصات اون را تغییر نمیدهید چون وقتی که شما یک لایه بسازید و مشخصات آنرا تغییر دهید وقتی که بخواهید بر روی دکمه new layer کلیک کنید هر لایه ای که قبل از اون انتخاب شده باشه لایه جدید هم کاملا مشخصات همون لایه قبلی را خواهد داشت و باید مشخصات لایه را تغییر دهید
با تشکر بیکران از ادمین عزیز
1.من دقیقا متوجه نشدم ، الان یه شکل رو رسم کردم میشه بفرمایید ببینید و بگید لایه ها چه ایرادی داره ؟ لایه size رو فقط برای dimestiob گزاشتم و اگه درستش کنین و بزارین که من متوجه شم ممنونم .
2.میشه بفرمایید چطور میتونم تنظیمات Demensiton Style رو به حالت دیفالت برگردانم ؟
با سپاس
فایل ضمیمه شد
ضمنا اگه به خطوطم هم نگاه کنین صاف و زیبا نیست چرا؟
با سلام
من فایل را چک کردم و مشکلی نداشت متوجه نشدم مشکل شما دقیقا کجاست
من یک لایه با نام iromran ایجاد کردم و با آن تعدادی خط اندازه هم زدم ببینید مشکلتان برطرف شده یا اگر نه بفرمایید کجاش مشکل دارید
در مورد دیفالت
Demension Style شما وقتی که مشخصات اون را تغییر دهید امکان آن وجود ندارد و معمولا دیفالت اون هم بدرد نمیخوره و ما باید تغییراتی در اون بدیم تا با نقشه ما هماهنگ باشه
در مورد خطوطی که میگید صاف نیست من متوجه نشدم چه خطوطی صاف نیست خطوط که مشکلی نداشتند
شاید منظور شما این باشه که وقتی شکل را زوم (بزرگنمایی) میکنید خطوط را بصورت شکسته شده و غیر صاف نمایش میدهد اگر این طور است بفرمایید تا توضیح دهیم
فایل اصلاحی پیوست شد
با تشکر از ادمی عزیز
ببینید در همین فایلی که شما گزاشتین اگه لایه iromran رو باشه شما زمانی که lwt رو روشن میکنین خطوط دورتادور های لایت میشه نه اون اندازه گزاریایی که شما گزاشتین این یک .
اما دوم منظورم من همین خطوط دورتا دور هست زمانی که lwt خاموشه خط نازک کجو ماوجه ، و زمانی که LWT روشن میشه بدتر میشه مثل نخ میمونه صاف و یکدست نیست مخصوصا خطوط لاین regen و regen all هم تاثیری در خطوط ندارد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)