در صورتی که قبلا ثبت نام کرده و رمز عبور خود را
فراموش کرده اید از طریق
ايــن ليـــنک
آنرا بازیابی کنید.
سلام مهمان گرامي؛
خوش آمدید، براي مشاهده تالار با امکانات کامل ميبايست از طريق
ايــن ليـــنک
ثبت نام کنيد.
[تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند. ][تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند. ]
[تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند. ]
----------------------------------------------------------
با سلام واحترام خدمت مهندس رهای عزیز و سایر دوستان
میشه گفت که مترور خوبی هستم و تا چند ماه پیش تو یکی از پروژه های معتبر و بزرگ تهران فعالیت میکردم و همه هم از عملکرد کاریم راضی بودن الا خودم
دلیلش هم اینه که نمیتونم یا شاید هم میتونم اما میترسم سراغ صورت وضعیت برم
بعضی چیزها برام روشن نیست
مثل مابه التفاوت، تعدیل،شاخص پیمان و خیلی چیزهای دیگه، به متره و لیستوفر و مالی تسلط کامل دارم البته تو بحث حمل وضعیتم زیاد جالب نیست اما بیشتر از ضرائب و تهیه تعدیل میترسم
اینهارو واقعا بلد نیستم و دلم میخواد بتونم یه صورت وضعیت کامل و بدون نقص رو تدوین کنم، خواهشم اینه که جسته گریخته در مورد تهیه صورت وضعیت (فراتر از متره) یه توضیحاتی هم بدید، طریقه محاسبه تعدیل و مابه التفاوت
بازم ممنون
با سلام
من هم مانند مهندس beyondtime دقیقا همین سوالات دارم از مهندس رهای عزیز خواهش میکنم با بیان ساده و توضیحات کاملشون تاپیک ادامه بدن. مطمئنا کار خیر شما پاداش معنوی خودش خواهد داشت... با تشکر ما منتظریم.![]()
2 کاربر مقابل پست juki عزیز را پسندیده اند: admin,beyondtime
متاسفانه این بخش خیلی دیر به دیر آپدیت میشه، من هر روز سر میزنم اما الان خیلی وقته که کسی پست جدیدی نمیذاره![]()
با سلام به مهندسای عزیز و با اجازه آقای مهندس رها
در مورد سوالتون تعدیل ،مابه التفاوت و شاخص ها ربطی به تهیه صورت وضعیت( البته منظورم از صورت وضعیت بحثیه که توی صفحات قبل دنبال کردید) ندارن در واقع تعدیل خودش یه نوعی صورت وضعیته شما وقتی میخوان صورت وضعیت کارهای انجام شده رو بنویسین با شاخص ها اصلا کاری ندارین اگه آموزش مهندس رها رو دنبال کرده باشین و فایل های ضمیمه رو دانلود کرده باشین هیچ جا صحبتی از اینها نشده پس اینها رو با هم قاطی نکنین شما بعد از اینکه صورت وضعیت موقت 1 یا 2 یا... رو نوشتین و از طرف ناظر رسیدگی شد و خلاصه مبالغ صورت وضعیت نهایی و تائید شده با توجه به قرارداد یه دفترچه دیگه تهیه میشه بعنوان تعدیل صورت وضعیت موقت شماره فلان که همه مواردی که سوال داشتین اونجا کارایی داره البته تاکید میکنم با توجه به قرارداد باید قرارداد خوب بخونین که ببینین بر چه اساس و باچه بخشنامه هایی هست سعی کنین با بخشنامه های نظام فنی زیاد سروکله بزنین خیلی زود آپدیت میشین توی سایت نظام فنی همه واسه دانلود هست بعد که قرارداد رو خوندین مشخص میشه که به پروژه تعدیل تعلق میگیره یا نه اگه تعلق میگیره توی مدت اولیه پیمان تعدیل تعلق میگیره یا نه و شاخص مبنای پیمان چه دوره ایه مثلا توی شرایط خصوصی پیمان نوشته شده که تعدیل بر اساس بخشنامه 173073 پرداخت میشود اونوقت میری سراغ نوشتن تعدیل و مابه التفاوت اگه سوالی بود در خدمتم
س خسته نباشید میشه در مورد اصطلاحاتی که تو بنایی باسنگ به کار برده میشه مثل سنگ دو کله، سنگ راسته و...یه سری عکس بذارین ممنون میشم
سلام من به خاطر این تاپیک همین الان عضو شدم ، تمامی صفحات را خواندم مطالبتون مفید بود ولی حیف که ادامه پیدا نکرده![]()
2 کاربر مقابل پست amirshrv عزیز را پسندیده اند: Ali.rahimizad,mohammad r
با سلام خدمت دوستان
در پاسخ به سئوال دوستمون
سنگ دوكله اصطلاحاً وقتي شما دو وجه از يك سنگ نما را در نما كار مي گذاريد سنگ دوكله كار كرده ايد.
سنگ راسته اصلاحاً وجه طويل تر سنگ يعني را بصورت طولي در صفحه نما كا بگذاريد.
فكر كنم با سواد اندكم جواب درستي داده باشم.
![]()
3 کاربر مقابل پست reza63 عزیز را پسندیده اند: admin,boushehromran,CivilF
سلام باعرض خسته نباشید خدمت همه مخصوصارهاخانم
باتشکر .بجای این همه شکست نفسی میتونستین مثال بزنین
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)