در صورتی که قبلا ثبت نام کرده و رمز عبور خود را
فراموش کرده اید از طریق
ايــن ليـــنک
آنرا بازیابی کنید.
سلام مهمان گرامي؛
خوش آمدید، براي مشاهده تالار با امکانات کامل ميبايست از طريق
ايــن ليـــنک
ثبت نام کنيد.
3 کاربر مقابل پست sara.Architect عزیز را پسندیده اند: admin,mehrdad52,SIAMAK-TORKASHVAN7
همکار عزیز ومحترم : سرکار خانم مهندس :سارا ارشیتکت.
با سلام:
ای کاش از دانشگاه ملی دهه 1345-1355 -رشته معماری:زمانی که مرحوم مهندس سیحون در دانشکده معماری و اقای پرویز تنا ولی(استاد مجسمه سازی وپیکر تراشی)در دانشکده هنر تدریس وکار می کردند وبنده این افتخار را داشتم که شش ماه در دفتر ان موقع مهندس سیحون در خیابان شاه سابق(نمی دانم اکنون چه نام دارد) با راپید گراف زیر نظر او نقشه کش(4نفر داشت -من یکی از انها بودم) ساده ای بودم(دانشجو وکاراموز وبرای کمک هزینه تحصیل این مرد بزرگ هم کار یاد دانشجویان می داد هم حقوق می پرداخت.).-یاد ی می کردید-متاسفانه بعدها دروس من سنگین ودوری دانشگاهم (تبریز) از تهران باعث شد دیگر این دو استاد را نبینم تا سال -55-56 که از ایران رفتند. دانشگاه ملی انزمان(شهید بهشتی فعلی) در معماری وهنر در خاور میانه حرف اول را می زد.وبورسیه به دانشجویان اسیایی(کره-مالزی!-هند-پاکستان-و...) با شرط معدل بالا وامتحان می داد.. یاد ان استادان بخیر وخدا روح ایشان راقرین رحمت کند. به هرحال از این زحمت وپست خوب شما بعنوان یکی از اعضای سایت که با این مراکز اشنا شدم تشکر دارم.
کاربر مقابل پست SIAMAK-TORKASHVAN7 عزیز را پسندیده است: admin
با سلام خدمت استاد گرانقدرم مهندس ترکاشوند گرامی:
بسیار ممنونم که من رو به این فکر انداختید در این مورد بیشتر تحقیق کنم. بدون شک حق با شماست می بایست در وهله ی اول از معماران بزرگ کشورم یاد می کردم. ممنون از توجه شما.لطفا همیشه من رو راهنمایی بفرمایید. بسیار خوشحال می شوم.![]()
کاربر مقابل پست sara.Architect عزیز را پسندیده است: admin
2 کاربر مقابل پست SIAMAK-TORKASHVAN7 عزیز را پسندیده اند: admin,sara.Architect
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)