با سلام
من در آنالیز ایتبز به مشکل خوردم... زمانی که آنالیز سازه رو میزنم بعد از کمی تحلیل پیغام میده که " آنالیز کامل نشد" نمیدونم مشکل از چیه؟ اگه میشه راهنمایی بفرمایید.. ممنون
در صورتی که قبلا ثبت نام کرده و رمز عبور خود را
فراموش کرده اید از طریق
ايــن ليـــنک
آنرا بازیابی کنید.
سلام مهمان گرامي؛
خوش آمدید، براي مشاهده تالار با امکانات کامل ميبايست از طريق
ايــن ليـــنک
ثبت نام کنيد.
با سلام
من در آنالیز ایتبز به مشکل خوردم... زمانی که آنالیز سازه رو میزنم بعد از کمی تحلیل پیغام میده که " آنالیز کامل نشد" نمیدونم مشکل از چیه؟ اگه میشه راهنمایی بفرمایید.. ممنون
کاربر مقابل پست adeelee عزیز را پسندیده است: Ar Sa
5 کاربر مقابل پست admin عزیز را پسندیده اند: Ar Sa,mehrdad52,navid.mojabi,sara.Architect,SIAMAK-TORKASHVAN7
[تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند. ][تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند. ]
[تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند. ]
----------------------------------------------------------
من مدل رو چک کردم از همین قسمت که شما فرمودید و هیچ خطایی نداده اما در آنالیز به این مشکل برمیخوره...!![]()
کاربر مقابل پست adeelee عزیز را پسندیده است: Ar Sa
اگر امکان دارد فایل ایتبز را در آپلود سنتر سایت آپلود کرده و در اینجا قرار دهید تا بررسی شود
[تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند. ][تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند. ]
----------------------------------------------------------
باسلام:
دوست عزیز باحتمال زیاد همانطور که جناب ادمین هم فرمودند مدل کردن انالیز را دچار مشکل ویک لوپ وسیکل معیوب وتکراری در گردش کار نرم افزار کرده است.مثلا فرض برای بار محوری ولنگر توام یک ستون ممکنست مقطع انتخابی از نطر عدد نسبت داده شده سختی ستون متناسب نیست-یا اتصال گیردار کامل معرفی نشده است-وازاین قبیل موارد که مفصل است-اگر مایل بودید حداقل دوسه مورد فرض ستون را با شماره مقطع بفرمایید وتعدادطبقه تا من براساس تجربه ومحاسبه ذهنی باتقریب خوب عرض کنم چقدر بار می برد -یا عکس ان-بار ولنگر را بگویید-بتنی یا فولادی-بعلت کثرت ساخت اینها در35 سال مداوم-تقریبا جداول مقاطع واینرسی های انها را در حافظه خود دارم .-انگاه بانرم افزار کنترل کنید-البته اگر مایل باشید.![]()
6 کاربر مقابل پست SIAMAK-TORKASHVAN7 عزیز را پسندیده اند: admin,Ar Sa,boushehromran,engineer7,mehrdad52,sara.Architect
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)