در صورتی که قبلا ثبت نام کرده و رمز عبور خود را
فراموش کرده اید از طریق
ايــن ليـــنک
آنرا بازیابی کنید.
سلام مهمان گرامي؛
خوش آمدید، براي مشاهده تالار با امکانات کامل ميبايست از طريق
ايــن ليـــنک
ثبت نام کنيد.
5 کاربر مقابل پست mehrdad52 عزیز را پسندیده اند: admin,boushehromran,navid.mojabi,pikpak,SIAMAK-TORKASHVAN7
براي موفقيت با كساني همراه شويد كه ماموريتي مشابه شمادارند...
جناب مهندس مهرداد همکار عزیز: سلام: من هرچه دقت کردم با این چشم ضعیف متوجه نشدم: این ها اجر است-یا پانل های سبک وساندویچی سقفی(شبکه میله گرد +پشم شیشه+تزریق فوم بتن سبک) است؟!. کاش دیتایله می کردید. لطفا کمی توضیح دهید یا اگر عکس زوم این قسمت ها را دارید ضمیمه فرمایید. از شما عضو فعال و مفید وپیگیر سایت در پیگیری مسایل فنی -به سهم یک همکار و آحادی از اعضا تشکر می کنم. کاش بقیه همکاران این قبیل مسایل اجرایی را مانند شما با تیز بینی مطرح می کردند واز برخورد ارا وپاسخها به نتایجی می رسیدند که در عمل ممکنست روزی در نظارت واجرای ایشان پیش اید. با تشکر.
2 کاربر مقابل پست SIAMAK-TORKASHVAN7 عزیز را پسندیده اند: admin,boushehromran
در نوع خودش خیلی جالبه!
در هر طبقه محل دیوار برشی را عوض کرده اند
آیا این مورد در خود محاسبات و نقشه ها هم بوده یا موقع اجرا این کار را کرده اند؟
2 کاربر مقابل پست admin عزیز را پسندیده اند: mehrdad52,SIAMAK-TORKASHVAN7
[تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند. ][تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند. ]
[تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند. ]
----------------------------------------------------------
باتشكر ازمهندس تركاشون عزيز وجناب مهندس ادمين اين عكس را ازيه سايت ديدم واشاره جناب مهندس ادمين صحيح ميباشد بعيد ميدونم نظر محاسب اين بوده باشد . ومتحير شدم از اين همه خرابكاري واقعا نميدونم مهندس ناظر يا ساير مراجع ذيصلاح هيچكدوم اين شاهكارو نديدناما كاش حداقل ديوارهاي برشي را درطبقات پائين اجرا ميكرد ومرتب مسير انتقال نيروي زلزله را عوض نميكرد... درهمينجا ازمهندس تركاشون عزيز تقاضا داشتم تاپيك مسائل اجرائي سازه هاي فلزي وبتني را شروع نمايند .... با سپاس
3 کاربر مقابل پست mehrdad52 عزیز را پسندیده اند: admin,boushehromran,SIAMAK-TORKASHVAN7
براي موفقيت با كساني همراه شويد كه ماموريتي مشابه شمادارند...
3 کاربر مقابل پست SIAMAK-TORKASHVAN7 عزیز را پسندیده اند: admin,boushehromran,mehrdad52
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)