نوشته اصلی توسط
poya206
سلام
من در آزمون شهریور 91 در رشته نظارت معماری شرکت کردم و نمره آزمونم 49 شده
تو راهنمای اعلام نتایج نوشته اعتراض خودمونو واسشون پست کنیم ولی در ادامه نوشته امتیاز سوالات نامفهوم و اشتباه داده شده و به این اعتراض پاسخی داده نمیشه
از دوستان که تجربه دارن میخوام کمکم کنن
من واقعا نمیدونم چطور اعتراض بنویسم و چکار کنم ممنون میشم کمکم کنید
سلام منم وضعیت شمارو دارم .نظارت معماری 49 شدم .وبه سوال34 که از مبحث 7 طرح شده و جزء منابع آزمون نبوده اعتراض دارم . و همین طور به سوال 48.
سوال 34در مبحث 7 مقررات ملی ساختمان صفحه 10، خط هشتم طبق بند7-2-2-2 رده ژئوتکنیکی 2: ساختمان های با گودبرداری های با عمق کمتر از 6متر یا حداکثر دو طبقه زیرزمین که گزینه 2 صحیحه. اما این سوال ازمنابع معرفی شده نبوده.این سوال هم باید جزء سوالات حذفی در نظر گرفته بشه.
سوال 48 هم از نشریه ۳۲۷ سازمان مدیریت طرح شده که جز منبع آزمون نبوده، اگر به صفحه ۷۱ نشریه ۳۲۷ سازمان مدیریت مراجعه کنید می بینید که گزینه ۱ به دلیل اینکه بتن با قیف ریخته شده داخل قالب، هیچ اشکالی نداره. اما سوال اینه ؟ ما از کجا باید بفهمیم خطی که در شکل 1 کشیده شده قیف است؟ اکثریت داوطلبان با توجه به مبحث ۹که ارتفاع بتن ریزی را به کمتر از 1.2 متر محدود نموده ، گزینه ۱ روانتخاب کردند. همچنین در مبحث9 صفحه 113طبق بند 9-7-3-2-1 حمل بتن با مقاومت بالای ۱۶۰با چرخ دستی مجاز نمی باشد، که باتوجه به شکل ۱ که اجزای سازه ای بتن ریزی می گردد، گزینه 1 پاسخ درسته.و چون ارتفاع ریزش را معلوم نکرده باز هم در مبحث 9 صفحه 117طبق بند 9-7-4-10 بعلت ازهم پاشیدگی دانه ها گزینه ۱پاسخ صحیحه که درکلید گزینه ۳ اعلام شده .با توجه به مبهم ونامشخص بودن شکل این سوال هم باید جزو سوالات 2 گزینه ای در نظر گرفته بشه.