سلام عزیزان لطفا نظرات خودتون رو در مورد پلان خونه ما بگید خیلی سپاسگذارم
در صورتی که قبلا ثبت نام کرده و رمز عبور خود را
فراموش کرده اید از طریق
ايــن ليـــنک
آنرا بازیابی کنید.
سلام مهمان گرامي؛
خوش آمدید، براي مشاهده تالار با امکانات کامل ميبايست از طريق
ايــن ليـــنک
ثبت نام کنيد.
سلام عزیزان لطفا نظرات خودتون رو در مورد پلان خونه ما بگید خیلی سپاسگذارم
کاربر مقابل پست سار2 عزیز را پسندیده است: admin
khub va ziba ast ;)be nazare man vase ashpaz khune age gharare khune lux bashe matbakh ham tarahi koni khili bahal tar mishe ....
4 کاربر مقابل پست mohsensh1990 عزیز را پسندیده اند: admin,boushehromran,sara.Architect,سار2
سلام.یه نظر من یکم فضا سازیش ایراد داره.مثلا شما حال و پذیرایی رو سر هم کردی و یک فصای مستطیلی ایجاد کردی در صورتی که با کمی تغییر میشه مربعی باشه.مثلا با جابجا کردن باکس پله.در ضمن فضای پرت رو هم زیاد کردید.راستش نه اقتطادی و نه معمار پسنده.کاش اندازه هم موجود بود روی پلان.
موفق باشید.
4 کاربر مقابل پست kahrizmasoud عزیز را پسندیده اند: admin,boushehromran,sara.Architect,سار2
میبخشید راستش این پلان پیشنهادی معمار هست فرموده نظر بدید ولی ما راستش نمی دانیم چی بگیم به این خاطر خواهش میکنم راهنماییمان کنید سپاسگزارم. به خدا دعایتان میکنم
سلام به نظر بنده فضا سازی خوبی دارد اگر فضای شومینه و باربکیو پیش بینی شود بهتر است . موفق باشید
3 کاربر مقابل پست رامین فلاح عزیز را پسندیده اند: admin,boushehromran,سار2
سلام .به نظر من آشپزخانه از قسمت ورودی خیلی دور از دسترس و پشت پله مخفی شده.موفق باشید
3 کاربر مقابل پست sayna عزیز را پسندیده اند: admin,boushehromran,سار2
سلام. خونه دوبلکسه و به نظر من فضا سازی خوبه. میشه جداسازی hall و living room رو هم با یه اختلاف ارتفاع کم انجام داد. اینطور شاید کمی بهتر بشه.
بالا که خوبه به نظر من، اتاق خوابا و نورگیری به نظر من خیلی خوب قرار داده شده.
پایین هم باز اگر ابعاد باشه شاید بهتر بشه گفت. ولی به نسبت چشمی به نظر خوب میاد، البته اگر آشپزخانه نسبت به فضای پایین خیلی کوچیک در نظر گرفته نشده باشه.
3 کاربر مقابل پست CivilF عزیز را پسندیده اند: admin,boushehromran,سار2
با سلام طرح اون بد نیست ولی بهتر بود خود فایل اتوکدی پلان را می گذاشتید تا بشه بهتر نظر داد و همه ابعاد و اندازه ها هم در اون مشخص بود
4 کاربر مقابل پست admin عزیز را پسندیده اند: boushehromran,CivilF,sara.Architect,سار2
[تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند. ][تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند. ]
[تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند. ]
----------------------------------------------------------
کاربر مقابل پست سار2 عزیز را پسندیده است: CivilF
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)