سلام
کسی میتونه بهم بگه چطور میتونم متره رو یاد بگیرم؟
جزوه خاصی هست که خوب آموزش بده![]()
در صورتی که قبلا ثبت نام کرده و رمز عبور خود را
فراموش کرده اید از طریق
ايــن ليـــنک
آنرا بازیابی کنید.
سلام مهمان گرامي؛
خوش آمدید، براي مشاهده تالار با امکانات کامل ميبايست از طريق
ايــن ليـــنک
ثبت نام کنيد.
سلام
کسی میتونه بهم بگه چطور میتونم متره رو یاد بگیرم؟
جزوه خاصی هست که خوب آموزش بده![]()
کاربر مقابل پست pikpak عزیز را پسندیده است: Donya-70
آدمها وقتی میتوانند روی چتر شما آب بریزند که خودتان اجازه دهید
[quote="galia"]سلام/شب بخیر/امید که حال همه خوب باشه/جزوه کامل ومفیددارم کاملا مرتب اما متاسفانه حال خوبی ندارم وکسالت ووووسعی میکنم فردا براتون ارسال کنم /درخصوص یاد گیری فقط علاقه کمی صبروحوصله وتمرین تمرین نمرین/موفق باشید/ایمیلم [تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند. ][/quo
ممنون از توجهت
من واقعا نیاز دارم بهش
سلام مخاطب محترم خانم یاآقا/وقت بخیر/بهتر دیدم برای استفاده ی بیشتر شماروباسایت تخصصی متره آشناکنم/گرچه یکی ازچندین جزوه ی متفرقه روفرستادم گویامدیریت محترم صلاح دیدندنادیده بگیرند یاشایددرارسال من مشکلی بود/ایمیل دادم اماگویاشماهم وووووولطفابه سایت تخصصی زیرمراجعه کنید///metror.ir
کاربر مقابل پست galia عزیز را پسندیده است: Donya-70
دوستان عزیزکه ایمیل زدیدتشکر/درارسال قبلی گفتم برای استفاده ی بیشتر لطف کنید به سایت تخصصی متره رجوع کنید موفق باشید//www.metror.ir
نوشته اصلی توسط galia
دوست عزیز من به اون سایت مراجعه کردم اما چیزی که میخواستم گیرم نیومد
خانم یاآقای مهندس گرامی یاهم کلاسی عزیز احتمالابانحوه ی استفاده ازاون سایت کمی غریبه هستید پیشنهاد میکنم عضو بشید شایدضررنکنیدوبهتر ازمطالب استفاده کنید/در هر حال چشم سعی میکنم یک جزوه امروزایمیل کنم/برای شما/دوستان دیگری ازم خواستندشرمنده فرصت نمیکنم /اماواستون آدرس دیگه ای درهمین سایت میگذارم/راستی/دوستانی که منو مهندس خطاب میکنن لطف دارنداما من مهندس نیستم!!/تشکر/لطفا اگرنیازبودفامیلی ام روذکرکنید/موفق باشید/محرابی
کاربر مقابل پست galia عزیز را پسندیده است: admin
با سلامنوشته اصلی توسط galia
لطفا فایلها را در سایت قرار بدید تا دیگران هم بتوانند استفاده کنند و نیاز به ایمیل کردن به تک تک افراد هم نباشد
شما میتوانید فایل خود را فشرده کنید مثلا با پسوند zip یا rar چون سیستم سایت همه پسوندها را قبول نمیکند و فایل را از قسمت " اضافه کردن فايل ضميمه " که در زیر صفحه ارسال مطلب در انجمن هست فایل را پیوست پست خود کنید
با این روش در زیر نوشته های شما فایل مربوطه پیوست میشه که هر کس میتواند آنرا دانلود نماید
با تشکر
[تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند. ][تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند. ]
[تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند. ]
----------------------------------------------------------
آموزش متره
آموزش متره
5 کاربر مقابل پست galia عزیز را پسندیده اند: admin,boushehromran,Donya-70,hastiduck,pikpak
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)