در صورتی که قبلا ثبت نام کرده و رمز عبور خود را
فراموش کرده اید از طریق
ايــن ليـــنک
آنرا بازیابی کنید.
سلام مهمان گرامي؛
خوش آمدید، براي مشاهده تالار با امکانات کامل ميبايست از طريق
ايــن ليـــنک
ثبت نام کنيد.
7 کاربر مقابل پست SIAMAK-TORKASHVAN7 عزیز را پسندیده اند: admin,Ar Sa,boushehromran,engineer7,mehrdad52,فاطمه امیری,اراسته
واقعا این مورد از اون شاهکارهاست که باید در کتاب گینس ثبت بشه
احتمالا فکری برای برداشتن اون در آینده کرده اند چون بتن جلوی تیرچه های بالکن ریخته نشده و همون یونولیت هست و حتما بعدها از این قسمت خارج میشه
6 کاربر مقابل پست admin عزیز را پسندیده اند: Ar Sa,boushehromran,engineer7,mehrdad52,SIAMAK-TORKASHVAN7,فاطمه امیری
[تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند. ][تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند. ]
[تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند. ]
----------------------------------------------------------
من چند تا سوال دارم. واقعا دردناکه! من خودم این ساختمان رو با حس بی امنیتی و حتی نمای کم جالب بنظر میاد.
1- آقای مهندسین مشاور در آینده فکری کردین که با وجود بادهای غالب که باعث اتصالات سیمی از طریق ترانس ها بوجود می آید و چه بلایی سر این خانواده ها میاد؟
2- آقای مهندسین معماری شما می توانستید که در قسمت تیر برق، یه حالت پخ ایجاد کنی که امنیت این آپارتمان فراهم شه، شما چرا بفکر شکستن رکورد و خلاقیت هستین؟ چرا هندسه سازی کار نکرده شده است؟
3-آقای مهندسین عمران! آقای مهندس! آقای هندسه ساز! اقای محترم! این سیم ها سیم کابلهایی هستند که در زمستان سرد مزاج و در تابستان گرم مزاجن! که در شرایط سرما این ساختمان حتی دیوار ساندویچی نصب شود بازم با سرمای شدید برخوردار هستن!و در شرایط گرمایی حالا شما اومدین با یونولیت کف ساختمان رو پوشیدین؟ آیا واقعا این مهندسین برق همین رو نمیدونستن؟!
واقعا این سه تا سوال دارم! مشاور،پیمانکار،مهندسین عمران و معماری و برق! یک کلام جواب منطقی میخوام! آیا با اجرای این طرح با این 3 تا سوال فوق کاملاً صحیح میباشد؟
6 کاربر مقابل پست Ar Sa عزیز را پسندیده اند: admin,boushehromran,engineer7,mehrdad52,SIAMAK-TORKASHVAN7,فاطمه امیری
خـــدا صـــدامــو میـــشنوی؟ ... بـــاور کـــن بـُــــریـــدم... بُــــریدم از آدمـــهای ایــــن زمیــــنت خـــــدا...
خســـته نیـــستم امــــا خســــته م کــــردن...
خب يقينا اين تيربرق برداشته خواهد شد ولي احتمالا مالك حوصله اش از دست امروزفرداهاي اداره برق سررفته وزده به سيم آخر![]()
5 کاربر مقابل پست mehrdad52 عزیز را پسندیده اند: admin,Ar Sa,boushehromran,engineer7,فاطمه امیری
براي موفقيت با كساني همراه شويد كه ماموريتي مشابه شمادارند...
بله این تیر برق برداشته خواهد شد -بحثی در این مسئله واضح نیست.اما کی؟چه موقع؟ خدای نکرده وقتی اتفاق وسانحه جانی پیش امد؟
اما توجه همه را جلب می کنم به سئوالات مهم و ریشه یابی علل که مهندس سعید (Ar.sa) مطرح نموده است.:مگر شرکت برق -شهرداری-نطام مهندسی-اداره مهندسی وفنی(مهندس معمار-عمران-برق) ندارند ویا نداشته اند که روزی که این بنده خدا پروانه ساخت گرفته و100%هم ناظر وهم خودش دهها بار به این ادارات رفته اند که این پایه ستون ترانس برق در حریم انها افتاده است(خود همین جای سئوال دارد!) -انقدر دست بدست شده است که مالک وناظر مایوس از اقدام انها کار را اغاز کرده اند.والبته در این مدت احیانا دهها بارهم نظام وشهرداری بازدید کرده اند که مهندس ناظر بی نوا جوشکاریهایش!! ناقص !نباشد.یا کنسول اضافه!نداشته باشد-تا سریعا!کار را تعطیل وپلمب وچقدر همه شانس اورده اند که ریختن اب روی این سیم ها اتصال وکسی را نکشته است. در کشور ما چرخها با سرعت حیرت انگیزی وقتی قرار است کسی را دراز کنند بگردش در می ایند.ولی تا وقتی شانس با افراد یار باشد -به مصداق:"فلک انجاست که ازاری نباشد-کسی را با کسی کاری نباشد!!". ما هم که گفتیم این بود که احیانا حداقل 6 ماه کارگاه در حال کار بوده ومسئولان محترم بارها از انجا رد شده اند. وثبت رکورد در اقدام (6 تا 7 ماه) بود.
از خدا می خواهم :برای مالک ومهندسان ناظر هیچگونه مشکلی پیش نیاید.وکاسه کوزه هارا سر این همکاران عزیز برای چندرغاز حق الزحمه خرد نکنند.![]()
6 کاربر مقابل پست SIAMAK-TORKASHVAN7 عزیز را پسندیده اند: admin,Ar Sa,boushehromran,engineer7,mehrdad52,فاطمه امیری
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)