سلام دوستان یه پروژه میخوام که دستی انجام شده باشه
در صورتی که قبلا ثبت نام کرده و رمز عبور خود را
فراموش کرده اید از طریق
ايــن ليـــنک
آنرا بازیابی کنید.
سلام مهمان گرامي؛
خوش آمدید، براي مشاهده تالار با امکانات کامل ميبايست از طريق
ايــن ليـــنک
ثبت نام کنيد.
سلام دوستان یه پروژه میخوام که دستی انجام شده باشه
کاربر مقابل پست sohrab.salah عزیز را پسندیده است: Ar Sa
همکار محترم: جناب مهندس سهراب صالح:
با سلام: از انجا که تهیه نقشه ها و نوشتن تمام این محاسبات با توجه به مشغله ما وقت گیر وزمانبر است- توصییه می کنم برای تسریع در کار شما به سایت زیر سری بزنید. به نتیجه خواهید رسید. من در مواردی که سئوال یا بحثی ویا موارد سازه واجرایی داشته باشید در خدمت حاضرم. در ضمن با مراجعه به کتب :دکتر اخوان لیل ابادی و سرور قدیمی واستاد ارجمندم:دکتر شاپور طاحونی - تحلیل های :روش کانی-نیلور-بومن-تاکابایا-پخش لنگر و...را که همه دستی هستند مرور فرمایید. در مورد بتن هم استراکچر محاسبات فرق ندارد(قابها ولنگرها -روش دستی)-در خاتمه جناب مهندس جالب است شما وسایرعزیزان در جریان باشید محاسبات سازه :امپایر استیت در 1933 در امریکا با روش دستی :پرتال انجام شده است.!. ادرس :سایت:omrandl.ir مرکز دانلود مهندسی عمران.
0برجی با 34-33طبقه -اگر اشتباه نکنم-تعدادطبقات یادم نیست. موفق باشید-در مورد محاسبات دستی وضرایب در مشورت حاضرم.![]()
2 کاربر مقابل پست SIAMAK-TORKASHVAN7 عزیز را پسندیده اند: admin,sara.Architect
خیلی ممنون .الان دارم بارگذاریشو انجام میدم بلد نیستم بار پله رو حساب کن
سلام جداول رو دارم الان دارم بار سقف و دیوار رو حساب میکنم جایی که پله دارم چطور حساب کنم؟
همکار محترم جناب مهندس سیامک ترکاشوند: اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
همکار عزیزم : سلام - من در خدمت شما هستم وهر گونه سئوالی هست بفرمایید. اگر بنده هم نتوانم پاسخگو باشم همکاران محترم سایت و مدیریت ارجمند سایت برای کمک حضور دارند. اگر مایل هستی از محاسبه ساده یک تیر یا پله شروع کنم. ؟. در مورد بارها؟ وسایر موارد -بدون هیچ ملاحظات -موارد خود را مطرح کنید . هدف همه ما در این سایت کمک و تبادل نظر با هم است. من هم مانند سایر اعضائ عضوی کوچک ودر خدمت شما عزیز هستم.![]()
2 کاربر مقابل پست SIAMAK-TORKASHVAN7 عزیز را پسندیده اند: admin,sara.Architect
با سلام
فایلهای موجود در آدرسهای زیر را دانلود کنید نمونه هایی از پروژه های انجام شده است که می تواند مفید باشد فقط ممکن است در بعضی قسمتها با توجه به آیین نامه جدید که تغییر کرده نیاز به تغییر باشد
[تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند. ]
2 کاربر مقابل پست admin عزیز را پسندیده اند: sara.Architect,SIAMAK-TORKASHVAN7
[تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند. ][تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند. ]
----------------------------------------------------------
خیلی ممنون بار طبقات رو دارم حساب میکنم پروژهای که دارم انجام میدم سه اکس داره و دارای چهار دهانه نحوه توزیع بار رو چطور انجام بدم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)