باسلام به همه دوستان خودم كه ازلابه لاي1001كتابوجزوه جور و واجور پا شديد ولحظه اي نشستيد پاي كامپيوتر به هواي اينكه لحظاتي روازفكركنكور لعنتي خلاص شيد اما
ميگن واسه موفقيت بايد ابتدا موفقيت ودرذهنت تجسم كني فرض كني الان به هدفت رسيدي حالا ببيني چياتغييركرده وچيا نه؟
آياهمه اونچيزايي كه فكرميكردي بارسيدن به هدفت دگرگون ميشه شده يا نه يه سري بدبختي به بدبختي هات اضافه شده؟
ميگن بااينكار ياسراغش نميري يا اگه بري مردونه ميري البته ميگن
اعتقاد من اينه آدم ارشد نخونه يا اگه خواست مشتي بخونه حالا سوالم از همه دوستان بخصوص پيشكسوتهاودود چراغ خورده
هاي عزيز كه توقلبم جادارنداينه كه بااين فرض كه بنده سازه شريف يا اميركبير ياحتي 1درجه پايين ترفردوسي ياصنعتي
اصفهان.... قبول بشم(يعني همون مشتي كه عرض كردم) چه گزينه هايي روبروم قرار داره؟آيادرگرفتن شغلي مناسب ودرآمدي خوب
خيلي كمكم ميكنه؟يا نه اگه اين3سال(2ارشد+1اعمال شاقه(كنكورو...))متمركز رو كار ميشدم بهتر ميتونستم پيشرفت كنم
آيادراين اوضاع كاري واين پذيرش هاي بي حدومرز رشتمون آيا اين كار يك ضرورت محسوب ميشه واسه متفاوت بودن از بقيه؟
آخه ميگن اگه الان از بالاي يه ساختمان3طبقه 1آجرول كني با احتمال بالاي95درصد آجرتوسر يه مهندس ميخوره
ازسراسري وآزادبگير تاپيام نوروغيرانتفاعي وعلمي كاربردي و...ماشاالله همشونم عمران ومعماري ميگيرن
من تصميم گرفتم شركت كنم 1بار براي هميشه اما نه به خاطر اين چيزايي كه گفتم فقط ميخوام به خودم ثابت كنم ميتونم
خواهشي كه دارم تجربياتتون و دراختيار امثال من بزاريد شايد دراين راه ثابت قدمتر قدم برداريم.موفق باشيد