در صورتی که قبلا ثبت نام کرده و رمز عبور خود را
فراموش کرده اید از طریق
ايــن ليـــنک
آنرا بازیابی کنید.
سلام مهمان گرامي؛
خوش آمدید، براي مشاهده تالار با امکانات کامل ميبايست از طريق
ايــن ليـــنک
ثبت نام کنيد.
5 کاربر مقابل پست mehrdad52 عزیز را پسندیده اند: admin,boushehromran,engineer7,sara.Architect,SIAMAK-TORKASHVAN7
براي موفقيت با كساني همراه شويد كه ماموريتي مشابه شمادارند...
2 کاربر مقابل پست dokhtarememar عزیز را پسندیده اند: mehrdad52,sara.Architect
ظاهرا دوستان جانب احتياط روگرفتن واظهارنظرنفرمودن : به نظرمن درتصوير 1 پديده روانگرائي رخ داده است ( زمينهاي ماسه اي وپديده زلزله ) ودردومي هم ظاهرا بدليل نشست فونداسيون بوده است ...
3 کاربر مقابل پست mehrdad52 عزیز را پسندیده اند: admin,boushehromran,sara.Architect
4 کاربر مقابل پست mehrdad52 عزیز را پسندیده اند: admin,boushehromran,sara.Architect,SIAMAK-TORKASHVAN7
با سلام
متشکر از شما بابت راه اندازی این تاپیک
به نظر من تصویر اول مربوط به زلزله است چون تا اونجا که یادم میاد و جستجو کردم این تصویر مربوط به زلزله 7.7 ریشتری است که مهر ماه 1392 در پاکستان رخ داد و باعث ایجاد یک جزیره در پاکستان شد
در اون منطقه اکثر خانه ها خشتی بودند و تقریبا همه تخریب شدند و البته خاک اون منطقه هم مقاومت زیادی نداشته است
تصویر دوم فکر میکنم به دلیل باتلاقی بودن زمین آن و احتمالا نشست فونداسیون رخ داده است
2 کاربر مقابل پست admin عزیز را پسندیده اند: mehrdad52,sara.Architect
[تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند. ][تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند. ]
[تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند. ]
----------------------------------------------------------
3 کاربر مقابل پست admin عزیز را پسندیده اند: mehrdad52,sara.Architect,SIAMAK-TORKASHVAN7
[تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند. ][تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند. ]
----------------------------------------------------------
با سلام :
این جاده تا جایی که من یادم است ودر جایی مطالعه کردم(یادم نیست از چه گزارشی بود) متعلق به یک شاهراه تیپ موسوم به :پان امریکن که در کشورهای امریکای لاتین را بهم وصل می کند. بخشی از ان در کشور پرو -از شمال به کشور اکوادور واز جنوب به کشور شیلی وصل می شود. حدود 100 کیلومتر در زلزله 2007 پرو باین شکل منهدم شد.البته بیشتر علت ان بود که زیر ساخت جاده دراین بخش در عمق روی توده گسل مرز و فصل مشترک دو صفحه تکنونیکی (صفحه نازکا در پرو)با بافت متفاوت صفات ژئوتکنیکی خاک (رطوبت-دانه بندی-مقاومت مجاز متفاوت و....)قرار گرفته و فعال شدن حرکت صفحه نازکا-ودینامیک شدن خاک ورفتن صفحات ولغزش زیر هم(شبیه صفحات ژئو تکنیک عربستان وایران) زلزله را بوجود اورده است.
تصویر شماره 3 هم نوع خاک حالت ماسه بادی وساحلی دارد (در عکس مشخص است) ونشست وجاخالی اینها زیر بارهای فونداسیونهای حتی نواری محتمل است. بسترهای قابل اطمینانی نیستند-در صورت اجبار بنظر من میبایست از فونداسیونهای رادیه جنرال یا پی گسترده وفرش مانند بصورت یک سکو ی یکسره استفاده شود. تا نشست همگن باشد.![]()
ویرایش توسط SIAMAK-TORKASHVAN7 : ۰۳ ۰۲ -۱۳۹۴ در ساعت 10:20
3 کاربر مقابل پست SIAMAK-TORKASHVAN7 عزیز را پسندیده اند: admin,mehrdad52,sara.Architect
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)