نوشته اصلی توسط zangeneh
درسته. خوب بعضی وقتا اینطور برخورد میکنن ولی شما هم باید بالاخره از یه جا شروع کنید دیگه. شاید به عنوان کارآموز جایی مشغول بشید هم بد نباشه. اگر هم از طریق یه آشنا به جایی معرفی بشید که باز خیلی بهتره.
دیگه زمانه اینطور شده!
در صورتی که قبلا ثبت نام کرده و رمز عبور خود را
فراموش کرده اید از طریق
ايــن ليـــنک
آنرا بازیابی کنید.
سلام مهمان گرامي؛
خوش آمدید، براي مشاهده تالار با امکانات کامل ميبايست از طريق
ايــن ليـــنک
ثبت نام کنيد.
نوشته اصلی توسط zangeneh
درسته. خوب بعضی وقتا اینطور برخورد میکنن ولی شما هم باید بالاخره از یه جا شروع کنید دیگه. شاید به عنوان کارآموز جایی مشغول بشید هم بد نباشه. اگر هم از طریق یه آشنا به جایی معرفی بشید که باز خیلی بهتره.
دیگه زمانه اینطور شده!
سلام
منم هرچی دنبال کار گشتم نتیجه نداد،هر دفتر فنی که میری میگن کادر تکمیله
من حتی به عنوان کارآموزم راضی بودم که حداقل یه تجربه ای کسب کنم اما کو دلسوز؟! :!:
فقط باید پارتی داشته باشی که جایی معرفیت کنن تا هم کار گیرت بیاد هم 1 عالمه تجربه که نیست!!! :)
الانم که دیگه هرجا عمرانی بخوان فقط آقا میخوان نه خانم :)
نوشته اصلی توسط nasrin153
سلام
کار بالاخره پیدا میشه
به بخش استخدامی ها هم سر بزنید. تو این سایت هم آگهی استخدام میذاریم. یه سری جاها هم سابقه کار نمیخواستن. میتونستید واسه اونجاها هم رزومه بفرستید.
تو این تاپیک آگهی گذاشته شده
[تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند. ]
حتی برای جاهایی هم که سابقه میخوان رزومه بفرستید. گاهی اوقات نوشتن سابقه کار در آگهی ها ظاهری هستش! رزومه بفرستید بعضی جاها بدون سابقه هم نیرو میگیرن.
انشا... که همه موفق باشیم و یه کار خوب پیدا کنیم....
5 کاربر مقابل پست CivilF عزیز را پسندیده اند: admin,boushehromran,civil 23,juki,nasrin153
سلام عزیزان من ترم 2 عمران ساختمان ام 18 سالمه..چی کار کنم واسه اینده شغلیم
شما که فکر نکنم مشکلی داشته باشی...اینجور که میگی نخبه هستی
ما از 7 سالگی میریم اول دبستان و 12 سال درس میخونیم تا کنکور بدیم
میشه 18 سال ترم اول دانشگامون و 2 ترم بعد 19 سالمونه
اینجوری شما یحتمل سوم دبیرستان وارد دانشگاه شدی
و به نظرم با این وضع شما آینده کاری خیلی خوبی داری
ولی به نظر من اشتباه مارو نکن...این دنیا دنیای نرم افزار هستش و ارتباط شما در کنار تحصیل مدارج زبان رو طی کن و مدرک هاش رو بگیر و آشنایی پیدا کن با طرح ها و خلاقیت نشون بده از خودت و با رفتار سازه در انواع بارگذاری ها آشنا شو...بعد به قول مدیران سایت با برنامه ها کار کن و تجربه کسب کن...بهترین سایت عمرانی که دیدم همینجا بوده که تو سریع ترین زمان جوابت رو میدن و هر مشکلی هم داشتی با مدیران اینجا درمیون بذار که فوق العاده هستن و دلسوز..خلاصه محاسبات ما مغزمون نیست که 4 تا فرمول توش باشه ما باید درکمون از واکنش های طبیعی مواد در شرایط خاص بیشتر باشه...فرمول 4 تا برگس که همیشه همراهمونه و بلدیم چطور ازش استفاده کنیم.
من به شما پیشنهاد میکنم فعلا قبل پاس کردن تحلیل 2 و مقاومت مصالح سمت نرم افزار نرید بیشتر پیرامون ساختمون ها باشید و نگاه کنید به همه ی جزئیات بعدا وقتی توی یک درس بهشون برخورد میکنید کاملا متوجه میشید...اشکال آموزش ما هم اینه که فقط تئوری کار میکنیم.
پس اول زبان رو قوی کنید و سعی کنید با محیط عمران در زبان انگلیسی و اصطلاحاتش آشنا بشید...موفق باشید
4 کاربر مقابل پست x33 عزیز را پسندیده اند: admin,boushehromran,juki,mehrdad52
سلام پول پارتی
سلام یه اشتباهی که خیلیامون میکنیم اینه که میریم سراغ دفاتر فنی! منم اون اوایل میرفتم سراغ دفاتر فنی ک 90 درصد اون ها اصلا تحویلت نمی گیرند چه برسه به اینکه قبول کنن باهاشون همکاری هم بکنید! به نظر من بهترین روش اینه که برید سراغ کارگاه ها و اونجا دنبال کار بگردید، باید سماجت داشته باشید و نا امید نشید.
من خیلی کوچیکتر از اونی هستم که بخام راهنمایی کنم ولی این تجربه من بود، من الان دانشجو هستم و ترم 5 عمران،مطمعن باشید وقتی من تونستم کار پیدا کنم شما هم میتونید، منم مثل شما هیچ پارتی ای نداشتم پس بدون پارتی هم میشه کار پیدا کرد، همونطور که دوستان هم گفتن نرم افزارهاتون رو قوی کنید مخصوصا ایتبز.
از مهندس ادمین و مهندس ترکاشوند هم حتما راهنمایی بگیرید که دلسوزانه کمکتون میکنن همونطور که منو راهنمایی کردن.
موفق باشید...
4 کاربر مقابل پست engineer7 عزیز را پسندیده اند: admin,boushehromran,mehrdad52,SIAMAK-TORKASHVAN7
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)