نقل قول از سایت فردانیوز “عکس/ احمقانه ترین پل جهان”
این پل توسط معماران NL برای اتصال هنگ کنگ به سرزمین اصلی چین طراحی شده است. مشکلی که طراحان با آن مواجه بودند این بود که در هنگ کنگ از سمت راست رانندگی می کنند و در چین از سمت چپ. برای حل این مشکل در وسط پل یک حلقه ایجاد کرده اند که مسیرها را در ورود به کشور دوم تعویض می کند.!!
تیتری که در ابتدا منو جذب کرد تا بخونم مطلب مورد نظرو و احتمال دادم دوباره یکی از نهاد های داخلی کشور عزیزمون یک گاف جدید در زمینه های عمرانی داده وقتی تصاویرو دیدم نفس راحتی کشیدم و دیدم به زبان های شرق آسیا چیزهایی نوشته شده با خوشحالی بین تصاویر گشتم تا نکته ابهامی پیدا کنم اما به نتیجه ای نرسیدم . کمی به خودم شک کردم اما دوباره برگشتم تا تیترو دوباره بخونم گفتم شاید اشتباه از من هست !!
تیتر همان تیتر بود اما …
اما اومدم سروقت نظرات دیدم هرکسی یک چیزی نوشته طبق عادت همیشه که ما ایرانی ها تو هیچ زمینه ای حاضر نیستیم بگیم فلان مبحث یا موضوع را بنده بلد نیستم دوستان اومدن و نظرات فوق کارشناسی دادن که در ادامه در موردش بحث می کنیم .
و اما روی صحبتم با ژورنالیست عزیز هست !! شمایی که تو کل مدت تحصیلت دائم لنگ نمرات ریاضی بودی !! شمایی که تا کنون نتونستی تعداد انگشتان دستانتو بشماری !! شمایی که نتونستی حتی تعداد واحدهای دانشگاهی که پاس کردیدو حساب کنید !! حرف از طراحی پل احمقانه نزنید ، شما حتی نتونستید تیتر خبری که در یاهو زده شده را به فارسی ترجمه کنید . سعی کنید کمی محترمانه تر با جامعه مهندسی چه داخل ایران و چه در سطح جهان برخورد نمایید.
اسم شما ژورنالیست شده ازادی بیان داده شده اما نه تا این حد که هر صحبتی بر زبان آورید. آیا تا به حال شده سری به ادارات و نهادهای دولتی بزنید ؟ آیا شده بایگانی طرح های معماری آنها را مشاهده کنید ؟ در کشور ما معمار و طراح کم نیست بلکه دست های پشت پرده هست که اجازه نمیده خیلی از نبوغ جوانان این مملکت به ثمر بشینه. یعنی اگر روزی برسه که ۴تا مهندس جوان این مملکت بخوان طرح های نو و خلاقانه بدهند افراد بی فکر و بی علم در زمینه هنر معماری مانع این پیشرفت ها می شوند.
به امید آنکه کمی شعور علمی – فرهنگی و هنری خودمان را بالا ببریم تا دهان باز نکنیم و هر عملی را احمقانه نخوانیم.